Wednesday, September 16, 2009

Tabara de creatie Muncel -septembrie 2009

http://picasaweb.google.ro/peticel52/TabaraDeCreatieMuncel2009#


Tabara de creatie Muncel jud. Iasi

http://nicustancu48.ning.com/video/tabara-de-creatie-muncel-2009

In mijlocul unei paduri din apropierea Pascanilor nu departe de Hanul Ancutei , ne-am adunat , din diferite colturi ale Romaniei ,in jurul unui vis acela de a lasa in urma noastra ceva , ceva frumos.
Majoritatea am fost din reteaua sociala ESENTE creata de Nicu Stancu un poet stimat si iubit de cititori si prieteni. El a gandit aceasta tabara in care a unit cateva frumuseti ale spiritului romanesc : poezia , muzica, fotografia si arta textila.Toate s-au impletit armonios intr-o coronita cu care ne-am intors acasa , o amintire de neuitat pentru cei veniti, doar cateva zile, in Dumbrava Minunata .Plimbarile prin padure,excursia la Manastirile din nordul Moldovei , serile de poezie si muzica, expozitia de arta textila , au fost doar cateva prilejuri de relaxare si incantare pentru spiritul dornic de inaltare prin frumos. A fost minunat , a fost bine iar eu voi visa mereu la urmatoarea , oare cand va fi ?1 comment:

Concurs PCNews said...

Fiindca ai participat la SuperBlog 2008, vroiam sa-ti multumim inca o data ca ne-ai fost alaturi la prima editie. Totodata, avem si o veste buna: organizam si

SuperBlog 2009 - acum, cu sponsori din mai multe domenii, premii mai valoroase si repartizate mai echilibrat. Am imbunatatit multe dintre aspectele pe care ni le-ati semnalat anul trecut si speram sa continuam impreuna aceasta competitie.

SuperBlog 2009 incepe astazi, insa inscrierile continua. Daca ai timp si inspiratie, te invitam sa te inscrii. Poti afla procedura de inscriere accesand
http://pcnews.ro/2009/09/11/superblog-2009-primele-detalii/
iar aici este publicat comunicatul de presa din care poti afla care sunt sponsorii si premiile de anul acesta:
http://www.swissplan.biz/stiri/SuperBlog-2009,

precum si prezentarea in imagini a galei de premiere de anul trecut.

Astazi s-a publicat deja prima proba la http://pcnews.ro/2009/10/15/superblog-2009-ziua-1/

Daca te inscrii pana luni, 19 octombrie 2009, la ora 9AM, primesti un bonus de 30 de puncte din partea noastra.

Iti dorim succes si speram sa te vedem printre participanti si castigatori!
PCNews.ro si SwissPlan.biz