Sunday, December 2, 2007

tehnica felicitari de sarbatori

FELICITARI PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Cine nu doreste sa trimita o felicitare ,de sarbatori ,unei fiinte dragi?Ita tehnica pe care eu am folosito sa confectionez cateva felicitari.Dintr-un material cu fir natural folosit la tapiterie, pentru ca este mai gros,am taiat bucati de marimea unei carti postale. Am sulfilat marginile sa nu se destrame apoi am decupat, modele specifice sarbatorilor de iarna ,din alte materiale textile si le-am aplicat pe bucatile pregatite . Pe dosul felicitarii, pentru ca trebuie sa scriem ceva, am folosit un material de culoare alba. Acest dos eu l-am lipit cu aracet pentru lemn. Cum am procedat ? Am luat o pensula mai dura, mica ,folosita la pictura in ulei, si cu ajutorul ei am intins perfect un strat subtire de aracet pe suprafata panzei folosita pentru dosul felicitarii. Cu grija am lipito, apoi cu fierul de calcat am fixato bine pe felicitare .Este o tehnica usoara si la indemana oricui. Sigur ca pe undeva ,in cometrt, se gaseste panza speciala pentru asa ceva insa la noi in Romania poate nici nu exista in magazine.

WELL DONE FOR SARBATORILE OF WINTER


Who does not want to send a greeting card, holidays, a dear beings? Ita technique that I folosito to confectionez a few felicitari.Dintr-wired natural material used in upholstery, because May is thick, I cut pieces of a size book clubs. We sulfilat edges to not destrame then we cut, specific patterns of winter holidays of other textile materials and we applied the bucatile prepared. On dosul felicitarii, because you have to write something, we used a white color material. This dos me I stuck with aracet wood. As we proceeded? I took a brush in May last, small, used in oil painting, and with the help they have a perfect stretched thin layer of aracet surface panzei used to dosul felicitarii. With lipito we care, then with iron equipment we fixato well congratulation. An easy technique and grasp of anyone. Sure as somewhere in cometrt, canvas find something special for us but in Romania can not exist in any store.


IATA CUM ARATA DOSUL FELICITARII














1 comment:

iliuţă said...

salutare,

incredibile aceste felicitari,
sunt minunate.
daca ai putea...te-as ruga ceva.
am nevoie de idei mai multe, mai diverse, pentru a creea felicitari.
sunt voluntar la o organizatie si incerc sa fac o strangere de fonduri
de 1-8 martie pentru scopuri educationale...crezi ca ai putea sa ma ajuti? o idee ar fii sa "reciclez" felicitari, adica pe alea mai vechi, sa le decupez pentru a face altele noi, dar am facut deja asta impreuna cu colegii mei si am ramas fara materiale, ne-au iesit vreo 20(de felicitari, cred).
am sa mai citesc din blogg-ul tau, poate am sa il mai recitesc de cateva ori, iar daca mai stii alte trucuri, te rog, nu ezita. multumesc.